Wordle Catala

Wordle Catala. El usuario debe adivinar una palabra diferente cada día y, para lograrlo, solo cuenta con seis intentos; L’entreteniment d’una parella confinada s’ha convertit en un divertiment viral amb milers d’usuaris.

Wordle En Catala El Nou Joc Lingueistic Que Sha Fet Viral
Wordle En Catala El Nou Joc Lingueistic Que Sha Fet Viral from www.elperiodico.cat

Wordle en català, el nou joc lingüístic que s’ha fet viral. Es tracta d’un altre passatemps que s’ha fet viral les últimes hores. The latest tweets from @wordlecat

The latest tweets from @wordlecat


És un joc que fa un temps que té força èxit en la comunitat angloparlant i consisteix a trobar una paraula a partir dels encerts i errors comesos, amb sis intents.aquest va guanyar fama quan el creador, josh. Si també vas caure en l'addicció del paraulògic, tens la possibilitat de continuar jugant amb les paraules amb la nova tendència en les xarxes: Groc si s’hi troben, però en.

Wordle was made by josh wardle, a software engineer from new york.


Data de l'entrada 13 de gener de 2022; Wordle per a treballar la descripció tal com hem explicat avui a classe, us propòs de dur per dilluns una breu descripció d'un objecte, un animal, un estri, un moble, d'una persona o del que sigui en un full amb una imatge. D'aquí ve el nom del joc:

As of last week , the site has been logging more than 300,000 daily players.


Després de passar un nadal entretinguts amb el paraulògic. The latest tweets from @wordlestats El wordle és un joc de paraules en línia gratuït inventat l'any 2021 per josh wardle.

Cal destacar que el wordle va sorgir abans que el paraulògic.


Es tracta d’un altre passatemps que s’ha fet viral les últimes hores. Es diu wordle i també està disponible en català. Aquest consisteix a endevinar paraules en línia de manera ràpida i gratuïta.

El wordle s’ha convertit en el nou joc en català que causa furor a les xarxes després de l’èxit del paraulògic.en què consisteix?


The initial word cloud can be generated from the input text or read from an existing one. És una adaptació del famós joc desenvolupat per josh wardle. Sel·lecció de jocs didàctics en línia.

Comments

Popular posts from this blog

Red Tor

Edad De La Hija De Miriam Sánchez

Albornoz Niño Carrefour