Paraules Amb X En Catala

Paraules Amb X En Catala. Cada cop es fa servir menys i es substitueix per últim ex: Vindré d'aquí una estoneta (i no pas:

Paraules Amb X
Paraules Amb X from es.liveworksheets.com

12/01/2022 nuri soler agafa el relleu a jaume romeu a l’alcaldia de montesquiu notícies. Aquí et deixo la taula de continguts perquè puguis consultar directament el. Benvinguts al generador de paraules aleatòries en català, amb ell pots crear paraules a l'atzar per fer jocs tipus pictionary.

Per exemple, una persona pot generar una paraula sense que altres persones la vegin, fa un dibuix i les altres persones tenen d'endevinar quina és la paraula.


721 paraules que acaben en x, en català oficial. El pròxim dimarts juga el barça) darrer. X extraterrestre taxi * el so fort sempre s'escriu amb x.

Veure paraules ordenades per nombre de lletres, una al costat de l'altra, en ordre ascendent;


Ahir va sortir el darrer cd d'aquest cantant (i no pas: Veure paraules ordenades per nombre de lletres, una al costat de l'altra, en ordre ascendent Relaciona cada fruita amb el seu nom amb el mínim d'intents possibles.

Aparella cada paraula amb la seva imatge amb el mínim d'intents possibles.


És possible que aparegui per exemple paraules de la a a la d, i no les posteriors. Veure paraules ordenades per nombre de lletres, una al costat de l'altra, en ordre descendent; L’usuari compta amb set lletres dividides en sis figures blaves i una de vermell.

Paraules amb x al final.


12/01/2022 nuri soler agafa el relleu a jaume romeu a l’alcaldia de montesquiu notícies. S'està utilitzant el llistat de català oficial. Veure paraules ordenades per síl·labes, una al costat de l'altra

Paraules amb la lletra ll 1.


Els camps necessaris estan marcats amb *. En aquest article trobaràs informació actualitzada (d’acord amb la nova ortografia) i completa sobre els accents diacrítics en català. Paraules que comencen per x, en català oficial.

Comments

Popular posts from this blog

Red Tor

Edad De La Hija De Miriam Sánchez

Albornoz Niño Carrefour