Gencat Cita Previa Benestar Social

Gencat Cita Previa Benestar Social. Departamentos de la generalitat agricultura, ramadería, pesca y alimentación bienestar social y familia cultura economía y conocimiento empresa y empleo enseñanza governación y relaciones institucionales interior justicia presidencia salud territorio y. El mes d'agost, els dies 24 i 31 de desembre i les corresponents festes locals.

Servicios Sociales Gencatcat
Servicios Sociales Gencatcat from web.gencat.cat

Pesca i alimentació benestar social i família cultura economia i coneixement empresa i ocupació ensenyament governació i relacions institucionals interior justícia presidència salut. Cada cita prèvia correspon a un únic tràmit. Cita previa sedes electrónicas y portales de internet públicos servicios electrónicos.

Cita previa sedes electrónicas y portales de internet públicos servicios electrónicos.


De lunes a viernes de 9 a 14 h según calendario. Telèfon per demanar cita prèvia només per aquesta oficina: Consultes d'atenció sexual i reproductiva.

900 922 630 (de 8.15 a 15 hores).


Decret 338/1995, de 28 de desembre, de regulació de la xarxa d'oficines de benestar social. La cita prèvia per les sol·licituds de la *pensió no contributiva per jubilació *prestació per a necessitats bàsiques *prestació per a despeses de la llar només es poden demanar a través del 900 400 012. Cita prèvia obligatòria per a tots els tràmits i gestions.

Informació al ciutadà i a les entitats sobre els recursos i serveis de la generalitat de catalunya en l'àmbit d'afers socials i famílies.


De dilluns a divendres de 9 a 14 h segons calendari. Accedeix amb el codi d'identificació personal (cip) on trobar el meu cip. Cita prèvia vacunació contra la grip.

El mes d'agost, els dies 24 i 31 de desembre i les corresponents festes locals.


2153) ordre tsf/126/2016, de 17 de maig, del nomenclàtor dels equipaments cívics de la direcció general d'acció cívica i comunitària i de les oficines d'afers socials i famílies, i del procediment d'assignació de la seva denominació. Decret 338/1995, de 28 de desembre, de regulació de la xarxa d'oficines de benestar social. Fes les teves consultes sobre atenció sexual i reproductiva i ens posarem en contacte amb tu /salut.

De dilluns a divendres de 9 a 14 h segons calendari.


Encara no tens la teva targeta sanitària individual (tsi)? 2153) ordre tsf/126/2016, de 17 de maig, del nomenclàtor dels equipaments cívics de la direcció general d'acció cívica i comunitària i de les oficines d'afers socials i famílies, i del procediment d'assignació de la seva denominació. Cita prèvia obligatòria per a tots els tràmits i gestions.

Comments

Popular posts from this blog

Red Tor

Edad De La Hija De Miriam Sánchez

Albornoz Niño Carrefour