Comarques Catalunya Joc

Comarques Catalunya Joc. Puzzle interactiu de les comarques. Clicant en els següents enllaços podeu trobar informació i jocs per aprendre moltes coses de les comarques de catalunya.

Mapa Catalunya Comarques I Capitals Mapa Fracciones Para Primaria Mapas Mapa Interactivo
Mapa Catalunya Comarques I Capitals Mapa Fracciones Para Primaria Mapas Mapa Interactivo from www.pinterest.es

Les comarques catalanes otros contenidos: El joc més divertit ha set el ” comarques de catalunya (puzle)”. There is a printable worksheet available for download here so you can take the quiz with pen and paper.

En acabar les diferents exposicions, utilitzarem una web molt adient per a treballar la situació de les diferents comarques.


Ficha online de comarques de catalunya para 4t. El joc de les comarques aquesta sessió es desenvoluparà a l’aula d’informàtica, els primers 45 minuts. Per repassar les comarques de catalunya.

Comarques de catalunya com es diu?


El joc més divertit ha set el ” comarques de catalunya (puzle)”. No podem garantir que en el moment de fer la consulta l'establiment tingui el producte en estoc. Asseguts per parelles treballaran a l’ordinador el joc de les comarques.

Municipis i comarques de catalunya.


Busca el teu municipi per saber quines botigues estan adherides al programa i on pots trobar jocs en català. Publicat el 4 març 2013 per yolanda fages fernandez. Aquesta proposta durarà varies sessions segons ho necessitem.

Mapes de les comarques per.


Click on the tags below to find other quizzes on the same subject. Joc per endevinar els noms de les capitals de comarca. Añadir a mis cuadernos (14) añadir a google classroom

Aquesta proposta durarà varies sessions segons ho necessitem.


Les comarques catalanes otros contenidos: Es tracta d’una mena de joc, una mena de repte en el que s’hauria d’escriure en. There is a printable worksheet available for download here so you can take the quiz with pen and paper.

Comments

Popular posts from this blog

Red Tor

Edad De La Hija De Miriam Sánchez

Albornoz Niño Carrefour