Joc Cu Bile

Joc Cu Bile. Distrativa acum cu noul joc bile bonny zuma, acest joc face parte din categoria zuma deluxe. In acest joc, trebuie sa tintesti cu arcul pentru a trimite bile colorate catre bilele de pe ecran.

Jocuri Cu Bile Empire Aplicatii Pe Google Play
Jocuri Cu Bile Empire Aplicatii Pe Google Play from play.google.com

Trebuie sa te gandesti foarte bine inainte de a misca bilele pentru a forma un rand de 5 bile. Cu cat sunt mai multe bile aliniate cu atat veti primi mai multe puncte. Jocuri cu sara de gatit 65;

Jocuri cu sara de gatit 65;


Avem si jocuri logice cu bile in miscare si controlate sau jocuri biliard. Inainte ca o echipa sa fie co. Acestea sunt bule și bile, aici veți găsi o mulțime de ele gata să se bucure de ele în aceste jocuri răcoritoare gratuit bule.

Cu fiecare nouă etapă a jocului pune un nou, sarcini mai dificile, iar în cazul în care la prima totul pare simplu, trebuie să se pregătească pentru al doilea nivel al acestui puzzle.


Aici sunt cele mai populare jocuri cu bile: Jocul arcad lines iti antreneaza logic, trebuie sa aliniezi cate 5 bile de aceeasi culoare pentru a putea fi eliminate. Jocul loveste bilele colorate este un joc din categoria jocuri cu bile, acest joc se aseamana foarte mult cu bubble academy.

Impusca bile 3 este un joc din categoriile jocuri copii, jocuri bile si jocuri bile colorate.


Jocul wrax zuma este un joc cu bile gratis in care trebuie sa elimini o cantitate de bile in fiecare din nivelele acestuia. Daca masa de joc se umple cu bile, nu veti mai putea. Cu cat sunt mai multe bile aliniate cu atat veti primi mai multe puncte.

Pentru a reusi sa castigi din ce in ce.


Intra si vezi toate jocurile. Un alt joc foarte popular cu bilute este jocul cu bile pufoase, asa numitul joc woobies, in care va trebui sa faci cunostinta cu niste bile foarte dragute, cu noste pufosenii care au viata, care se uita cu ochii la tine si te implora sa nu tragi cu tunul in ele deoarece daca atingi cel putin 3 bile pufoase de aceasi culoare acestea se vor autodistruge. Biliardul, golful, jocul cu popice si binecunoscutul joc cu bile colorate zuma.

Jocuri bile este un portal de jocuri pe care gasesti jocuri cu bile din toate tipurile de jocuri, incepand de la jocuri zuma si pana la jocuri cu bile tip bubble sau jocuri pinball sau ben 10 cu bile.


Bubble shooter este un joc cu bile colorate foarte vechi, cred ca a fost lansat acum 10 sau 15 ani, dar totusi este inca foarte cautat de multi oameni si jucat in fiecare zi. Jocul bile bonny zuma are mai multe nivele si pentru a trece mai departe este nevoie sa distrugeti toate bilele colorate care se grupate minim cate trei sau mai multe. Jocuri jocuri logice jocuri bubbles jocuri bubbles daca iti plac jocurile de orice fel cu bule, atunci ai ajuns la locul potrivit pentru ca ai la dispozitie o intreaga selectie de jocuri bubbles menita sa te distreze si sa te faca sa razi din inima.

Comments

Popular posts from this blog

Red Tor

Edad De La Hija De Miriam Sánchez

Albornoz Niño Carrefour