Paraulogic Joc Avui

Paraulogic Joc Avui. Un joc per trobar mots (i aprendre’n alguns, també!) Hi podeu jugar a l’ordinador, al mòbil o a la tauleta.

Paraulogic El Joc Catala Que Recomana Linstitut Catala De La Salut Per La Covid
Paraulogic El Joc Catala Que Recomana Linstitut Catala De La Salut Per La Covid from www.elnacional.cat

Un mes després de sortir s'ha viralitzat, sobretot a twitter i arran d' un tuit d'oye sherman. En cada dispositiu, el joc és únic i independent. La segona és “oníric”, i no sé si tot plegat és un somni o simplement em moro de son.

A la premsa escrita s'ha parlat del joc a núvol, al diari ara ( notícia, columna ), a vilaweb ( notícia.


723 me gusta · 1.154 personas están hablando de esto. El paraulògic és un joc lingüístic que ho està petant. Un joc per trobar mots (i aprendre’n alguns, també!)

Paraulògic, el joc viral de la llengua catalana.


Sis caselles hexagonals estan pintades de blau i la cel·la central és de color vermell. Amb les normes clares, les sorpreses ens les causa descobrir que tal o tal mot no són al diccionari. Paraulògic, ha estat el joc per excel·lència de les sobretaules d’aquest nadal i també del sofà per aquells que estaven confinats a casa per.

Aquest joc online i gratuït creat per rodamots i basat en l'spelling bee del new york times està tenint molt èxit a jutjar pels comentaris que se'n deriven a les xarxes i per algunes polèmiques lingüístiques que ha despertat.


Hi ha jocs que enganxen per la seva senzillesa. La paraula tuti surt al Set cel·les d'un rusc, cadascuna amb una lletra.

723 likes · 1,154 talking about this.


El joc s'ha viralitzat a twitter en les darreres setmanes gràcies a una piulada de la usuària oye sherman en la qual expressava la seva addicció. Petita trampa pel joc paraulògic. Sou dels que us agrada que us les xerrin o dels que odieu l’espòiler?

Wordlecat el nou joc de paraules en català per competir amb el paraulògic.


Per celebrar els 5.000 mots de rodamots, hem dissenyat un joc que anomenem paraulògic (n’hauríem pogut dir també trobamots, ja que el joc va justament d’això, de trobar mots, però s’assemblava massa a rodamots i no volíem augmentar la confusió que regna al món). Hi podeu jugar a l’ordinador, al mòbil o a la tauleta. El resultat, per tant, dona moltes més paraules.

Comments

Popular posts from this blog

Red Tor

Edad De La Hija De Miriam Sánchez

Albornoz Niño Carrefour