Joc Paraulogic

Joc Paraulogic. Llista amb totes les paraules que compleixen les condicions de paraulògic. Aquest joc online i gratuït creat per rodamots i basat en l' spelling bee del new york times està tenint molt èxit a jutjar pels comentaris que se'n deriven a les xarxes i.

El Joc Paraulogic Fa El Tuti
El Joc Paraulogic Fa El Tuti from www.lavanguardia.com

Per què anit va petar 💥 el servidor del #paraulògic: Si t’agrada el paraulògic, tens un joc nou: La plataforma rodamots va posar en marxa el novembre aquest passatemps virtual i gratuït que està inspirat a l''spelling bee' del new york times.

Crítica del joc lingüístic que ha enganxat catalunya.


Paraulògic, el joc viral de la llengua catalana. L'objectiu del joc és formar paraules amb les lletres que 'paraulògic' t'ofereix. ''' for l in allkeyletters:

Filosofia, política, art i pantalles.


L’entitat rodamots ha creat un joc anomenat paraulògic que ha revolucionat les xarxes. La història d’amor darrere de wordle, el joc de paraules que competeix amb paraulògic. Aquest joc online i gratuït creat per rodamots i basat en l' spelling bee del new york times està tenint molt èxit a jutjar pels comentaris que se'n deriven a les xarxes i.

La primera paraula del paraulògic del dia és com l’horòscop:


Per què anit va petar 💥 el servidor del #paraulògic: La plataforma rodamots va posar en marxa el novembre aquest passatemps virtual i gratuït que està inspirat a l''spelling bee' del new york times. Cada dia s’ofereixen set lletres i.

Aquest consisteix a endevinar paraules en línia de manera ràpida i gratuïta.


Els deu millors trucs de. Els creadors s’han inspirat en l’spelling bee del new york ti mes. Els creadors s'han inspirat en l' spelling bee del new york times.

Un joc de paraules ha revolucionat les xarxes socials.


T’expliquem com funciona el passatemps lingüístic que posa a prova el teu enginy. Els mateixos impulsors del joc expliquen que van tenir un problema puntual de saturació del servidor, el dia 23, arran de l'emissió del reportatge. Hi podeu jugar a l’ordinador, al mòbil o a la tauleta.

Comments

Popular posts from this blog

Red Tor

Edad De La Hija De Miriam Sánchez

Albornoz Niño Carrefour